Tips om je huidige bank een upgrade te geven.

 

Soms is investeren in een nieuwe bank gewoon even geen optie, maar ben je niet meer tevreden met wat je ziet, als je de kamer binnenloopt.

 

Gelukkig kan je op een eenvoudige manier nieuw elan geven aan de bank "ruimte".  Lees verder..

 

Als je de bank wat aandacht geeft, kun je hem een stuk luxer laten aanvoelen. Heeft de bank een hoes dan kan je deze (laten) reinigen of omwisselen voor een andere kleur.

Is de bank vast gestoffeerd met stof dan kan je het opfrissen met een kledingstomer, nevel wat schoonmaakazijn* verdund met water over de stof om de oorspronkelijke kleur wat op te halen. Met wat geluk kan je ook de e.v.t. vlekken eruit stomen.

* Is veilig en goedkoop, gebruik geen zeepproducten, Vanisch, zout of andere dure 'beloftes'.

 

Tekst gaat door onder de afbeelding.

 

Overweeg om de accessoires te up- daten met wat je (nog) hebt en wat nieuwe aanwinsten. Begin met de kussens, maak een mix voor een nonchalante vibe en gezelligheid.

Denk aan glanzend, zacht en aaibaar, of structuur en dessin om een beetje pit toe te voegen. Gooi ze op de bank neem afstand en wissel tot het je bevalt.

 

Tekst gaat door onder de afbeelding.

 

Een 'wollige' plaid mag eigenlijk ook niet ontbreken, drapeer je "beste vriend voor koude uurtjes" opgevouwen over de leuning van de bank, in de kleur die past bij de kussens, of de kleur van je bank.

 

Tekst gaat door onder de afbeelding.

 

Om het cosy gevoel nog meer "op te tillen", kan je er een vloerkleed aan toe voegen voor meer sfeer en warme voetjes. Zet er een bijzettafel op met tafellamp om het helemaal af te maken.

 

De smaak te pakken?

Ga eens schuiven met de bank je kan meer met de ruimte in je kamer dan je denkt.

 

Succes!


Nuttige links.