Wit geluk


Ons gezin toen 

Zithoek nu (2 banken) met hoes

In de jaren tachtig (jawel..) waren wij op zoek naar een zithoek voor ons gezin; vier kinderen en wat "harige" vriendjes. Alsof het zo moest zijn, ontdekten we per toeval een fabrikant die meubels met hoes uit Italië importeerde. Voor ons toen nieuw, maar in Italië heel gewoon.

 

Naast mooi, kon de hoes gereinigd, of vernieuwd, het was dé oplossing we waren meteen om. Tja, en omdat er toch een reinigbare hoesbekleding om de bank zat, werden het witte hoezen omdat het kon. Geen minuut spijt van gehad hoor, er staat nog steeds een lichte zithoek met hoes in huis ".

 

Duurzaam was toen nog gewoon een woord in de dikke Van Dale.

Die zithoek (foto) heeft met glans de "kleuter- puber - test" doorstaan. 

Enthousiast over het hoes gemak, 'dit wil toch iedereen? ' Besloten we toen om het roer om te gooien en te specialiseren in 'duurzame' zit meubels met hoes. 

 

Zo gezegd zo gedaan

Rechtstreeks van fabrikant Soho Company, comfortabele hoes meubels van Nederlandse bodem, met een keuze uit 360 hoes kleuren. De favoriete kleur is er dus altijd bij, dát is redelijk uniek. 

 

Knoei ongelukjes of gebruik- sporen op de bank zijn geen probleem meer.

Want je kan eenvoudig de hoes laten reinigen of zelf wassen voor weer een smetteloze bank in huis. Het is makkelijk, zorgeloos en jawel .. écht duurzaam, niet alleen voor die betere planeet maar óók voor het budget op de lange termijn. Als je van kleur wilt veranderen wissel je simpel van hoes, je zit nergens aan vast hoe fijn is dat ? 

 

"Wij zijn nog steeds enthousiast en willen niet anders meer, jij straks ook ?"

 

Martje van Soest.HOME