Wit geluk


Ons gezin jaren 90 het is wat veel maar zo

ontzettend gezellig!

Zithoek nu (2 banken) met hoes

In de jaren tachtig vorige eeuw waren wij op zoek naar een zithoek voor ons gezin. Per toeval (internet stond nog in de kinderschoenen) kwamen we in contact met een agentuur die banken uit Italië importeerde met hoes bekleding.

In Italië toen al heel gewoon voor ons nieuw, naast mooi en comfortabel waren de hoezen van de banken reinigbaar en verwisselbaar! We waren meteen om, het was een perfecte oplossing. Omdat de hoesbekleding gereinigd kon worden werden het witte hoezen. Geen minuut spijt van gehad hoor, er staat nog steeds een lichte zithoek met hoes in huis.

 

Duurzaam was toen, nog gewoon een woord in de "Dikke van Dalen"

De Italiaanse banken (foto) hebben met glans de "kleuter- puber- test" doorstaan. Enthousiast geworden over het hoes gemak, is enkele jaren later het idee ontstaan om te specialiseren in hoesmeubels, dit gemak gun je iedereen.

 

Het is niet alleen duurzamer dan een vast beklede bank, je zit ook niet meer vast aan een gedateerde kleur of vervuilde bank. Een goede bank verslijt je immers niet één- twee- drie, dat gaat niet altijd op voor de bekleding.

 

Zo gezegd zo gedaan

Rechtstreeks van de fabrikant, comfortabele hoes meubels van Nederlandse bodem, on/ offline, en nationaal uit Italië * en Denemarken *. Alle modellen hebben een keuze uit 360 hoes kleuren, de favoriete kleur is er dus altijd bij, juist dát is redelijk uniek. 

* showroom Soest.

 

Knoei ongelukjes of gebruik- sporen op de bank zijn geen probleem meer.

Want je kan eenvoudig de hoes laten reinigen of zelf wassen voor weer een smetteloze bank in huis. Het is makkelijk, zorgeloos en jawel .. écht duurzaam, niet alleen voor die betere planeet maar óók voor het budget op de lange termijn. Als je van kleur wilt veranderen wissel je simpel van hoes, je zit nergens meer aan vast. 

 

"Wij zijn nog steeds enthousiast en willen niet anders meer, jij straks ook ?"

 

Martje van Soest.HOME