Wit geluk


Ons gezin eind jaren 90 het is wat veel maar 

ontzettend gezellig!

Tweede leven:  jaren later studentenkamer zelfde bank nieuwe hoes. 

Duurzaam was toen, nog gewoon een woord in de "Dikke van Dalen"

Martje: "In de jaren tachtig vorige eeuw waren wij op zoek naar een zithoek voor ons gezin. 

Per toeval (internet stond nog in de kinderschoenen) kwamen we in contact met een agentuur die banken uit Italië importeerde met een afneembare hoes bekleding. In Italië toen, al heel gewoon voor ons nieuw. Naast mooi en comfortabel waren de hoezen van de banken reinigbaar en opnieuw te bestellen, dé oplossing voor een groot gezin! Daarvoor werden het lichte hoezen, geen minuut spijt van gehad hoor, er staat nog steeds een lichte zithoek met hoes in huis".

 

Onze missie

De Italiaanse banken (afbeelding) hebben met glans de "kleuter- puber- test" van ons gezin doorstaan. Enthousiast over het hoes gemak, is het idee ontstaan om te specialiseren in banken met hoes, dit zorgeloze gemak gun je iedereen. Het is niet alleen- en daar is het woord weer, "duurzamer" dan een vast beklede bank, je zit ook niet meer jaren vast aan een vervuilde, verschoten of gedateerde kleur bank.

 


Zo gezegd zo gedaan

Rechtstreeks van de fabrikant, comfortabele hoes meubels van Soho Company (lokaal) en nationaal uit Italië * en Denemarken *

Alle modellen zijn "behoest" met een keuze uit 360 kleuren, de favoriete kleur is er dus altijd bij, juist dát is redelijk uniek. 

* showroom Soest.

 

Knoei ongelukjes of gebruik- sporen op de bank zijn geen probleem meer. Want je kan eenvoudig de hoes laten reinigen of zelf wassen voor weer een smetteloze bank in huis. Het is makkelijk, zorgeloos en.. écht duurzaam, niet alleen voor de planeet maar óók voor het lange termijn budget. Als je van kleur wilt veranderen wissel je simpel van hoes, je zit nergens meer aan vast. 

 

"Wij zijn nog steeds enthousiast en willen niet anders meer, jij straks ook ?"

 

Martje van Soest.


HOME