Afneembare hoes bekleding


Onze banken- fauteuils en stoelen worden standaard geleverd met een afneembare hoes voor zowel de romp/body als de keerbare kussens in de kleur van jou keuze. Met een overvloed aan prachtige kleuren is de favoriet er altijd bij, je zult ook niet snel een identieke bank in exact die kleur tegen komen. Dát en het bestellen van een nieuwe hoes is redelijk uniek én duurzaam door hergebruik.

 


Ter viering van het 25-jarig bestaan van deze geliefde, iconische effen stof zijn er 25 prachtige nieuwe tinten toegevoegd aan het ongeëvenaarde kleurenspectrum van Linara, die vrijheid van expressie en individualiteit mogelijk maakt. Linara is een voortreffelijke katoen- linnenmix en heeft een prachtige, geborstelde afwerking met een uitzonderlijk zacht perzikhuidgevoel wat een luxueus gevoel toevoegt aan deze veelzijdige uni meubelstof. De veelgeprezen Linara is een wasbare linnencombinatie die stijl en veelzijdigheid biedt samen met functionaliteit en duurzaamheid. 

 

Martindale test (36.000) samenstelling: 63% CO 37% LI . Sterk- puur natuur- biologisch afbreekbaar. Bestel kleurstalen of vind hier kleur inspiratie.

  In de showroom in Soest zijn er naast de Romo Linara stof meer hoes (stof) opties aanwezig.


Maatwerk.

 

De gewenste hoeskleur wordt besteld in de

UK en verzonden naar het naai- atelier in Nederland. Vervolgens wordt de hoes op de afmeting van de gekozen bank- fauteuil of stoel hand gemaakt. Dat vraagt even geduld.