Fijn, dat je komt kijken..

Dan ben je vast op zoek naar een nieuwe bank, bankstel of zithoek. Wat de voorkeur ook is, daar kom je met wat passen en meten wel uit.

 

Bij het maken van je keuze is de bekleding ook een belangrijk onderdeel  Alleen.. hoe weet je nu zeker of de bekleding wel mooi blijft in gebruik? Het kiezen van de juiste bekleding en kleur is vaak nog lastiger dan het kiezen van de zithoek zelf, zeker als je daar slechte ervaringen mee hebt. Want laten we eerlijk zijn, een bank van goede kwaliteit gaat niet zomaar kapot, maar die bekleding.. dat is een ander verhaal. Als dat snel vies wordt of erger, kan die die óóit- zo- mooie bank ineens een bron van ergernis worden.

Lees even door want gelukkig hoeft dát... niet zo te zijn.

 

Gemorste rode wijn, koffie, thee en vette vingers. Zomaar wat vijanden waar een bank niet van opknapt. Toch is er een simpele oplossing, en die zorgen verleden tijd.

Want dankzij de afneembare hoes is het onderhoud van onze banken- fauteuils en stoelen vrij eenvoudig. Breng de hoes naar de wasserette, of kies voor een reiniging in de wasmachine. Zo verleng je niet alleen de levensduur van je bank maar behoudt het ook zijn oorspronkelijke frisheid, ongeacht de uitdagingen van het dagelijkse leven.

 

Enorme kleur keuze.

En of je nu gaat voor tijdloos neutraal, een pittige kleur, of ergens daartussenin, de kleur is er altijd bij. En weet je wat het echt bijzonder maakt?

Omdat we zoveel kleuren hebben, is de kans klein dat je dezelfde versie bij iemand anders tegenkomt, dat is redelijk uniek.


Romo Linara stof
385 kleur opties als daar de kleur niet bij is... dan bestaat die niet.
Bank met afneembare hoes
Andere hoes- nieuwe bank

 

Een bank die niet verveelt of vervuilt.. wie wil dat niet? 

Of je nu toe bent aan een een andere kleur, of gaat om die onvermijdelijke vlek, de afneembare hoes kan moeiteloos worden gereinigd of opnieuw besteld. Een slimme keuze, zowel voor de portemonnee, het milieu, als de lange termijn.

 

Onze hoes banken passen zich moeiteloos aan. 

Dankzij de tijdloze vormgeving en de veelheid aan hoes kleuren zijn ze zo veelzijdig, dat het niet uitmaakt wat je 'woonsmaak' is. Of je nu een voorkeur hebt voor modern, landelijk, vintage, eclectisch, Japandi, of een mix van stijlen maakt niet uit, deze banken voelen zich overal thuis.

 

Een comfortabele bank die langer dan 10+ jaar zorgeloos mee gaat? Natuurlijk kan dat!  

Over het comfort hoef je ook niet in te zitten, de hoes banken van Soho Company zijn uitgerust met keerbare, comfortabele dikke zitkussens die zich perfect aan je lichaam aanpassen en toch voldoende ondersteuning geven. Dankzij de vormvaste polyethervlokken/ siliconen vulling, komt je meteen in de relax stand... Comfort wint altijd. 

 

Voor een goed comfort is de romp (de binnenkant) van een bank ook belangrijk, de banken en fauteuils hebben een sterk hardhouten beuken frame met verstevigde hoeken en een nosag vering, de beste materialen om lang mee te gaan, dit zorgt ervoor dat je een degelijke bank of fauteuil in huis haalt.

Uitstekende prijs- kwaliteit verhouding.


 

Is prijziger of bekend nou beter? Tja, zolang mensen nog steeds bereid zijn meer te betalen voor producten met naam en faam, blijft dat een punt van discussie..  

 

Een prijziger product is niet altijd een maatstaf voor een betere kwaliteit maar, van hoge kosten voor marketing;  bereidheid tot betalen van, én meer.  

 

Het is ook geen garantie dat het langer meegaat. Voor een langere levensduur is het juist gebruiken, en goed onderhouden verreweg het aller- aller- belangrijkst.Meteen genieten

Wij brengen de nieuwe aanwinst kosteloos op de plek waar je het graag wilt hebben.* 

Pakken het voor je uit, controleren het nogmaals en nemen de rommel mee. Zodat je meteen kan genieten van je mooie nieuwe zithoek. 

* Uitzondering wadden eilanden, bij ontbreken lift of bezorgen in het buitenland.

 

Meten is weten

Check vooraf wel of de bank naar binnen kan! In de lift past, door deuren kan en of de bank de draai in de gang kan maken. Het zou zuur zijn als je mooie bank strand op de stoep. 


In het kort..


#  Vijf modellen en 386 kleuren maken samen duizend-en-één combinaties, kleine kans dat je een identieke bank tegenkomt, dat is redelijk uniek.

 Hoes bekleding is eenvoudig te reinigen of te vernieuwen, je zit niet meer jaren aan een gedateerde kleur of vervuilde bank vast.

 Andere (kleur)hoes altijd leverbaar voor de wissel of een up- date van de bank- fauteuil of stoel. 

 Comfortabele, keerbare zit en rug kussens.

 Zijn de kussens na verloop van tijd wat ingezakt, dan vullen wij ze gewoon voor je bij.

 Uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

 Optie vuil werende coating/ impregneren (stenen winkel).

 Duurzaam, massief beukenhouten frame, in Nederland geproduceerd met natuurlijke hoesstof.

 Maatwerk, op wens en hand gemaakt.

# Zekerheid wat wordt belooft: comfort, tijdloos design, flexibiliteit in kleur én beproefd gebruik gemak.