Onze services

Winkelen


Wooninspiraties.nl is de webwinkel van: Van Soest woonwinkel. In de stenen winkel in Soest staan de meeste hoes meubels die ook online staan.

 

Vergezeld van een koffie, thee of koel watertje kan je de hoes banken zien, ervaren, vergelijken of kopen. Wil je weten of het product van jouw keuze ook daadwerkelijk te zien is in de winkel, neem dan even contact op  035 - 6020973 op werkdagen van 10.00 tot 18:00 uur.

 

 

Kom 'proef' zitten of liggen en het comfort checken..


Afrekenen


Op wooninspiraties.nl kan je eenvoudig winkelen en veilig afrekenen. We werken samen met Mollie een gerenommeerde partij voor betalen (service Provider CPSP) Daarnaast gebruiken we een beveiligde SSL verbinding https (slotje) waarmee alle privacygevoelige gegevens versleuteld worden verzonden.

 

Bovendien houden wij ons aan de Europese regelgeving van webwinkels. Je kunt hier veilig winkelen, en je gegevens zijn veilig bij ons privacy persoonsgegevens.

 

Betaalmethode via IDEAL 

In de vertrouwde online betaal omgeving van je eigen bank.

 


Levering- levertijd en aanbiedingen


Zodra je bestelling in ons magazijn is gearriveerd nemen wij contact op voor overleg van tijdstip en levering.

 

Wij kunnen alléén leveren op straatniveau of lift, dus voor levering opmeten of het in de lift past, door deuren kan, en of de draai in een smalle gang of andere ruimte genomen kan worden.

 

De bezorging van producten boven duizend euro is kosteloos. 

Als tegenprestatie kan het voorkomen dat wij je vragen een handje

te helpen. Uitgezonderd: vervoer naar waddeneilanden (boot) en buitenland. 

 

Voor producten die niet voorradig, of op wens (maatwerk) worden geproduceerd vragen wij je geduld. De verwachte levertijd staat altijd vermeld op de product pagina van onze website.

 

Korting acties of aanbiedingen op deze site zijn alléén geldig op online aankopen bij wooninspiraties.nl.

 

 


Retourneren


Voor online aankopen geldt een wettelijk retourrecht van 30 dagen. 

Dit wordt ook wel het herroepingsrecht of retourrecht genoemd. 

In onderstaande gevallen kun je geen aanspraak maken op het herroeping/retourrecht.

 

Alle producten die tot stand zijn gekomen op "wens" (ook wel op maat gemaakte producten genoemd). Denk hierbij aan op verzoek behoeste stoelen, banken en fauteuils, en op maat gemaakte hoezen.

 

Vaak heeft het even tijd nodig om aan omvang of kleur te wennen, geef het de tijd. Want een op maat product kunnen we niet zonder

meer retour nemen. Echter, als je diep ongelukkig bent met de gemaakte aankoop, willen wij tegen een compensatievergoeding een retour in overweging nemen.

 

 


Garantie


Voor alle producten* op onze website geldt de wettelijke garantie, voor de zitmeubels is dit twee jaar. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat je er van mag verwachten. 

 

Je hebt recht op een goed product. Dit behoort geen gebreken te vertonen, die niet te verwachten is gezien de verwachte levensduur of garantie bij normaal gebruik. Is dit toch het geval, dan zorgen wij voor herstel of vervanging van het product. 

 

Aan het bovenstaande recht is geen termijn gekoppeld.

Het ene product gaat immers langer mee dan het ander en van het ene product mag je meer verwachten dan van het andere. 

Voor wie van juridische tekst houdt: Dit staat in de wet en in onze algemene voorwaarden.

 

* Garantie op de hoesstof is van toepassing op gebreken van de stof.

Niet op krimp door reiniging, verkleuring, beschadiging van de stof door trekken aan hoes, sieraden, huisdieren, 'spijkerbroekspijkers', alsmede het afgeven van spijkerbroeken, medicijnen, transpiratie etc. 

Banken zijn gemaakt om op te zitten, niet om op te springen of op de armleuningen te zitten. De dragende delen (hout) kunnen daardoor breken. Dit valt niet onder de garantie van meubelfabrikanten, is lastig te herstellen en je bent de bank weken kwijt niet doen dus.

 

 


Feed back


Klant tevredenheid is voor ons het aller- aller belangrijkste.

Daarom horen wij het graag als je niet tevreden bent over de verzending, afhandeling of service van wooninspiraties of als je een klacht hebt over een product. Zo blijven wij scherp en wordt onze service verbetert waar nodig.

 

Heb je een klacht, verbeterpunt of tip voor wooninspiraties?

Mail deze dat stellen wij erg op prijs.

Positieve feedback is natuurlijk ook altijd welkom :).

 

 

 


Dit zijn onze 'simpele' algemene voorwaarden, in de footer (scrol naar beneden) van deze website vind je de uitgebreide algemene voorwaarden en meer.

 


Je kunt ons zo bereiken:

Bellen: 035-6020973 

Mailen: info@wooninspiraties.nl.

Langskomen: Van Soest Woonwinkel 

Burg Grothestraat 28 Soest.

 

We zijn 6 dagen per week telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur

Zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur

 

Kom je kijken? Geweldig! Bekijk dan eerst even onze openingstijden