Hoes bank Vision-line Soren Lund sofa systeem uit Denemarken


Bank Vision incl. hoes- arm- pootjes

Vul NA winkelwagen de gewenste hoeskleur in

 

Bank Vision Line met hoes

€ 4.245,00

  • levertijd 6 tot 8 weken

Armleuning Vision

Maak een keuze 

€ 0,00

Pootjes Vision

Maak een keuze 

€ 0,00
De uiteindelijke breedte van de bank is afhankelijk van de gekozen armleuning. Voorbeeld; zitgedeelte 200 br. met armleuningen 0 = 200 cm + 2 maal  8,5 cm word ± 217 cm breed. Ook de hoogte kan een paar cm variëren i.v.m. keuze van de pootjes 15 of 17 cm hoog. 

Specificaties hoes bank Vision Line.


De afmeting van het zitgedeelte is exclusief de afmeting/breedte van de armleuning. De uiteindelijke breedte van de bank is dus afhankelijk van de armleuning die je kiest.

 

Uitvoering zit gedeelte: standaard twee omkeerbare zit en rug kussens, met een afneembare hoes bekleding. De pootjes kunnen naar wens zowel naar binnen (Scandinavische voorkeur) als op de hoeken worden geplaatst. 

 

Uitvoering hoes: de bank is helemaal behoest óók onder de zit en rug kussens, en 'onzichtbaar' om de bank bevestigd, de hoes is leverbaar in 385 hoeskleurenOnder de hoes is de bank afgewerkt in een neutrale kleurstelling. 

 

Hoesstof Romo Linaraeen voortreffelijke katoen- linnenmix met een geborstelde afwerking en een uitzonderlijk zacht perzikhuidgevoel, wat een luxueus gevoel toevoegt aan deze veelzijdige uni meubelstof, kan chemisch gereinigd of op 30° gewassen.

 


Afm. zitgedeelte:    

Afm. zitgedeelte:   

Hoogte rug kussens:          

Hoogte zitting:                    

Diepte zitting:                     

Diepte bank:                       

180 breed (excl. armleuning)

200 breed (excl. armleuning)

 40 cm

± 43 cm afhankelijk van keuze

± 60 cm (vanaf rug kussen).

 87 cm. 

Hoogte bank:   rug tot grond : ±  82 cm afhankelijk van gekozen pootje.

Rug kussens:  50% polyether/ polydown 50% Europese eenden veren.

Zit kussens:     Kern: 11cm schuim HR – 44 kg/m3 – Dichtheid 160 newton. Afdekking 2,5 cm Supersoft.

 

Op maat gemaakt product met levertijd, ± 6/8 weken.Kom je er niet uit of lukt het bestellen niet? Neem dit dan even door. Of Lastig om de juiste keuze te maken vanaf je scherm?

Gelukkig kan je ons op werkdagen altijd bellen. Voor advies of meer informatie. 


Vision -Line van Soren Lund is een flexibel en uitgebreid module systeem, in verschillende afmetingen en opties. Ook leverbaar als hoekbank, met chaiselongue en meer. Gewenste toevoegingen/ uitbreidingen hebben wel invloed op de uiteindelijke prijs. Eerst zien en beleven? Wij geven je graag meer informatie over de mogelijkheden in onze woonwinkel in Soest. 


Hoesbank: Emma - SjaakRoberto- Sven