Afneembare hoes bekleding


Alle Soho banken- fauteuils en stoelen worden geleverd inclusief de afneembare hoes (romp en kussens) in de favoriete kleur.

Met een keuze uit 360 kleuren, is de kans klein dat je een identieke bank of fauteuil tegenkomt, dát en het altijd kunnen (na) bestellen van een

nieuwe hoes is redelijk uniek. 

 


Omwille van die enorme kleur keuze versus de positieve gebruikservaringen werken wij standaard* met Romo stof Linara. De sterke linnen-katoen blend is licht opgeruwd tot een zachte finish die 'aaibaar" aanvoelt en soepel valt, kan chemisch gereinigd of op 30° gewassen eigenschappen die ideaal zijn voor een hoes bekleding.

* In de showroom in Soest zijn naast de Romo Linara stof meer hoes (stof) opties aanwezig.

 

Martindale test (36.000) samenstelling: 63% CO 37% LI .   Bestel kleurstalen of  vind hier kleur inspiratie 


Maatwerk.

 

De gewenste hoeskleur wordt besteld (UK) en verzonden naar het naai atelier in Nederland. Vervolgens wordt de hoes op de afmeting van de gekozen bank- fauteuil of stoel hand gemaakt. Dat vraagt even geduld.

 


De Romo groep is in 1902 opgericht door Robert Mould in Nottingham UK. De groep wordt nu beheerd door de vijfde generatie  Jonathan Mould. Het familie bedrijf heeft 350 medewerkers met een wereldwijd netwerk verdeeld over 70 landen.