Fijn dat je komt kijken..

Dan ben je vast op zoek naar een andere bank, bankstel, fauteuil of zithoek. Waar je ook naar zoekt; belangrijk is dat het lekker zit, er goed uitziet én mooi blijft.

 

Wat is dan de beste keuze?

Eén lange bank met fauteuil (s). "Hm.. misschien twee banken zou dat passen".

Daar kom je uiteindelijk wel uit kwestie van meten, maar: hoe weet je nou zeker of de kleur thuis wel staat, en of de bekleding in gebruik bevalt?

 

Kan ik toch niet beter voor..

Uit ervaring weten we dat de keuze van kleur en bekleding lastiger is dan de zithoek zelf, zeker als daar slechte ervaringen mee zijn. Logisch ook, een behoorlijke bank verslijt je immers niet één- twee- drie, dat gaat helaas niet altijd op voor de bekleding. Als dit is vervuild of versleten kan die óóit- zo- mooie bank een dagelijkse ergernis worden. 

 

Wat als, de bekleding een hoes is?

Die je zelfs kunt reinigen, zodat er altijd een smetteloze mooie bank in huis staat? En dat het altijd past want, er zijn maar liefst  360 kleur keuzes.

 

Maar, dat is nog niet alles..

Om te "vernieuwen" heb je alleen maar een andere hoes nodig, kwestie van omwisselen, de bank of fauteuil is weer up- to date en als nieuw. Je zit nergens meer aan vast, dat is een behoorlijk pluspunt, niet alleen het budget op de lange termijn, maar ook voor die betere planeet. 

 

Zie je het al voor je, als ze aan je vragen: " Wat mooi .. nieuwe bank?  Nee joh, andere hoes!" 

 


360 kleur keuzes

Als de kleur hier niet bij zit, dan bestaat hij niet..
Als de kleur hier niet bij zit, dan bestaat hij niet..

 

Ben je niet meer tevreden als je de kamer binnenloopt?

Daar kan je wat aan doen.

 

Maak de keuze voor een bank die bestand is tegen morsen en andere gevaren én die kan wisselen van uiterlijk. Want je hoeft niet jaren vast zitten aan een vervuilde, verschoten of gedateerde kleur bank. 

 

Beter voor je humeur en het budget.

 

 


 

Over het uiterlijk en comfort hoef je ook niet in te zitten.   

De hoes banken van Soho Company hebben een tijdloos design en comfortabele dikke zitkussens je komt meteen in de relax stand, kom het gerust eens checken.

Uitstekende prijs- kwaliteit verhouding


Is prijziger of bekend nou beter? Tja, zolang mensen nog steeds bereid zijn meer te betalen voor producten met naam en faam, kan je daar over twisten.

 

Want, een prijziger product is niet altijd een maatstaf voor een betere kwaliteit maar, van hoge kosten voor marketing;  bereidheid tot betalen van, en meer.  

 

En ook geen garantie dat het langer meegaat. Voor een langere levensduur is het juist gebruiken, en het goed onderhouden verreweg het aller- aller- belangrijkst.


Meteen genieten


Wij brengen de nieuwe aanwinst kosteloos op de plek waar je het graag wilt hebben.* Pakken het voor je uit, controleren het nogmaals en nemen de rommel mee. Zodat je meteen kan genieten van je mooie nieuwe zithoek. 

 

Meten is weten.

Check vooraf wel of de bank naar binnen kan! In de lift past, door deuren kan en of de bank de draai in de gang kan maken. Het zou zuur zijn als je mooie bank strand op de stoep. * Uitzondering wadden eilanden óf bij ontbreken lift.


In het kort..


 Vier bank modellen en 360 hoes kleuren samen duizend-en-één combinaties, kleine kans dat je een identieke bank tegenkomt, dat is redelijk uniek.

#  Hoes bekleding is eenvoudig te reinigen en te vernieuwen, je zit niet meer jaren aan een gedateerde kleur of vervuilde bank vast.

 Andere (kleur)hoes altijd leverbaar voor de wissel of een up- date van de bank- fauteuil of stoel. 

#  Comfortabele, keerbare zit en rug kussens.

#  Zijn de kussens na verloop van tijd wat ingezakt, dan vullen wij ze gewoon voor je bij.

 Uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

 Optie vuil werende coating/ impregneren (stenen winkel).

#  Duurzaam, massief beukenhouten frame, in Nederland geproduceerd met natuurlijke hoesstof.

 Maatwerk, op wens en hand gemaakt.

# Zekerheid wat wordt belooft: comfort, tijdloos design, flexibiliteit in kleur én beproefd gebruik gemak.

Als je een bank zoekt die heerlijk zit én ligt, er goed uitziet en zorgeloos lang meegaat

dan is een hoesbank van Soho Company precies wat je zoekt.