Armleuning incl.

Maak een keuze

€ 0,00

Vergroot.

Pootjes incl.

Maak een keuze

€ 0,00

Vergroot.

Bank Vision incl. hoes- arm- pootjes

Bank Vision Line met hoes

€ 4.245,00

  • levertijd 6 tot 8 weken

Opgelet: De uiteindelijke afmeting (breedte) van de bank is afhankelijk van de gekozen armleuning. Voorbeeld; zitgedeelte 200 br. met 2 armleuningen 0 = 200 cm + 2 maal  8,5 cm word ± 217 cm breed. Ook de hoogte kan een paar cm variëren door de keuze van de pootjes (15 of 17 cm) hoog. 

Kleur kiezen hoes: Nadat je een keuze voor de arm- pootjes en het zitgedeelte hebt gemaakt en in de winkelwagen geplaatst, beland je in het hoofd menu met de afbeelding (en) van je bestelling. Klopt het? Klik dan op IK GA BESTELLEN  je bent nu in het bestel menu. Vul vervolgens in het invoerveld de gewenste hoes KLEUR en NUMMER in, het menu wijst je verder de weg.

Specificaties hoes bank Vision Line.

De afmeting van het zitgedeelte; is exclusief de afmeting van de armleuning. De uiteindelijke breedte van de bank is dus afhankelijk van de armleuning die je kiest.

Uitvoering zit gedeelte: standaard twee omkeerbare zit en rug kussens, met een afneembare hoes bekleding. De pootjes kunnen zowel naar binnen (Scandinavische voorkeur) als op de hoeken worden geplaatst doormiddel van twee bevestiging (schroef) opties. 

Uitvoering hoes: de bank is helemaal behoest óók onder de zit en rug kussens, en 'onzichtbaar' om de bank bevestigd met klittenband, de hoes is leverbaar in 360 hoeskleurenOnder de hoes is de bank afgewerkt in een neutrale kleurstelling. 

Hoesstof Romo LinaraIs een sterke linnen-katoen blend die licht is opgeruwd tot een zachte finish die 'aaibaar" aanvoelt en soepel valt, kan chemisch gereinigd of op 30° gewassen.

 

Afmetingen zitgedeelte:      breed (excl. armleuning)

Afmetingen zitgedeelte:      breed (excl. armleuning)

Hoogte rug kussens:  40 cm

Hoogte zitting:  ±  43 cm afhankelijk van keuze pootje

Diepte zitting: ± 60 cm (vanaf rug kussen).

Diepte bank: 87 cm. 

Hoogte bank: rug tot grond : ±  82 cm afhankelijk van gekozen pootje.

Rug kussens:  50% polyether/ polydown 50% Europese eenden veren.

Zitkussens: Kern: 11cm schuim HR – 44 kg/m3 – Dichtheid 160 newton. Afdekking 2,5 cm Supersoft.

 

Op maat gemaakt product met levertijd, ± 6/8 weken.Zit de afmeting er niet bij of eerst zien en zitten? Vision -Line van Soren Lund is een flexibel en uitgebreid module systeem, in verschillende afmetingen en opties. Ook leverbaar als hoekbank, met chaiselongue, verschillende armleuningen, en diverse pootjes. Dit heeft wel invloed op de uiteindelijke prijs. Wij geven je hier graag meer informatie over in onze woonwinkel in Soest, en tevens het uiterlijk en zitcomfort van de Vision bank ervaren.